Exposanten

Zes leveranciers uit de sanitair markt tonen tijdens HODS hun nieuwste producten en innovaties, allemaal volgens de laatste badkamertrends. Iedere exposant is gespecialiseerd in een andere tak binnen de branche. Hieronder lees je welke sanitair professionals je kunt ontmoeten tijdens de vakbeurs.

Hotbath Gal BBP (1)
Hotbath ACE MBP (1)
Hotbath Archie RVS316 (2)

Hotbath is het resultaat van de passie van twee vrienden

Een Italiaan en een Nederlander die hun krachten hebben gebundeld om hoogwaardige badkamerkranen te creëren. Hotbath biedt kranen van ongeëvenaarde kwaliteit, door Dutch Design te combineren met Italiaanse productie. Met meer dan 15 series in diverse stijlen en een uitgebreide collectie accessoires, kan de badkamer volledig naar wens ingericht worden. 

Instamat levert hoogwaardige designradiatoren voor elke ruimte in huis

Van modern tot landelijk en industrieel, wij bieden stijlvolle en efficiënte verwarmingsoplossingen die perfect passen bij elke woonstijl. Niet voor niets zijn wij dé leverancier van de mooiste warmte voor wonen en werken. Onze radiatoren laten zien dat verwarmen, design, vormgeving én interieur perfect samengaan.

Instamat_Rondo-lux_CV_HODS
Instamat_Maan_HODS
Instamat_Deco-Light_EL_HODS
MZ BG met Lio kopie-min
STC090120 BL kopie-min

ROWE B.V. is opgericht in 1997. Wat begon met de import van een klein assortiment douchecabines groeide door de ontwikkelingen, kwaliteit waarborging en perfecte service uit tot een professioneel bedrijf met een breed totaal aanbod in diverse sanitaire artikelen, waar de kwaliteit en de service hoog in het vaandel staan. Met een groot voorraadpakket en direct contact met haar partners wordt een zeer snelle en correcte goederenstroom verzekerd. Omdat de levering en het servicetraject geheel in eigen beheer verzorgd wordt, is ROWE altijd in staat al uw vragen snel en adequaat te behandelen.

Sanibell is dé specialist op het gebied van badkamermeubelen, wastafels en kranen.

Bij Sanibell begrijpen we dat een badkamer niet alleen mooi moet zijn maar ook functioneel. Tijdens deze editie van de HODS presenteren wij noviteiten van onze merken Bliss, INK, Proline, Basic Line en onze nieuwkomer IVY. Variërend van elegante wastafels tot praktisch kastenwerk. Allemaal volgens de nieuwste trends.

FRANS-EIKENCascata-koper-handshower-aligned-scaled-ff-min
BLISS - SANIBELL (2)
BLISS - SANIBELL (3)
BLISS - SANIBELL
Sunshower ONEPLUS_L_Organic Grey_inbouw_UV_set
SunshowerONEPLUS_L_Black_2-0_Luchtcirculatie-IR-4
Sunshower ONEPLUS_L_Black_model_halfbody_IR_02_0211

Sunshower maakt de positieve effecten van zonlicht onderdeel van het dagelijkse doucheritueel

Een slimme dosis zonlicht onder de douche; dat is wat Sunshower jou het hele jaar door biedt. Zonlicht voedt het lichaam en zorgt voor een fitter, vitaler én energieker gevoel. Door verwarmend infrarood en laag gedoseerd UV-licht.

Tebe Tegelgroothandel is er om dealers te ontzorgen en te ondersteunen bij hun succes

Wij bieden niet alleen tegels, maar een complete oplossing die gericht is op het verbeteren van de bedrijfsresultaten van dealers. We streven naar de hoogste standaard van kwaliteit, bieden uitstekende service aan de partners, leveren exclusieve en unieke producten en passen ons flexibel aan de behoeften van de markt.

4 - TEBE
2 - TEBE
1 - TEBE