Aanmelden bezoekers

Doe mee aan de House Of Direct Suppliers Bathroom Awards

Welkom bij dé Badkamerontwerpwedstrijd van 2024! Ben jij de trotse leverancier of vakkundige maker van een adembenemende badkamer, ontworpen met oog voor detail en creativiteit? Of heb je een budgetvriendelijke renovatie uitgevoerd die bewijst dat stijl niet duur hoeft te zijn? Het is tijd om jouw vakmanschap te laten zien en mee te dingen naar de felbegeerde titel in een van de vijf categorieën.

Schrijf je nu in en maak kans op prijzen, erkenning én publiciteit in een woonblad. Durf jij de uitdaging aan?

1. Kies een categorie

Maak een keuze uit 5 categorieën

2. Ontwerp het design

Toon uw creativiteit

3. Meld je aan

Meld je aan via het onderstaande formulier

4. Word genomineerd

Word 1 van de 5 genomineerden

5. Win mooie prijzen

Maak kans op publiciteit in een landelijk woonblad

Voorwaarden

Doe mee en maak kans op mooie prijzen!

Badkamerzaken, doe mee en laat jullie vakmanschap stralen in onze badkamerontwerpwedstrijd! Waarom meedoen? Winnaars ontvangen erkenning, verbeteren hun reputatie en trekken potentiële klanten aan.

Genomineerd worden biedt exposure in vakbladen en online media. Ontvang waardevolle feedback van experts, inspireer anderen en toon toegevoegde waarde. Het proces alleen al kan trots en motivatie brengen. Doe mee en laat jullie ontwerp schitteren!

Categorieën

Budget badkamer

Budget badkamer

De badkamer is een creatief en goed doordacht ontwerp, binnen het budget van €7500,- aan materialen. Het uitgangspunt is het budget, maar we kijken ook naar de kwaliteit van de gebruikte materialen en de afwerking, waarbij een consistente stijl het geheel esthetisch aantrekkelijk maakt.

Slimme compacte badkamer

Slimme compacte badkamer

De badkamer (max. 6m2) moet slim worden ingedeeld om de beperkte ruimte optimaal te benutten. Dit omvat het gebruik van ruimtebesparende opbergoplossingen en slimme indelingen. Ondanks de beperkte ruimte moet de badkamer alle essentiële voorzieningen hebben, zoals een douche, toilet en wastafel. Verder verwachten wij een consistent ontwerp, slim gebruik van kleuren en materialen én aandacht voor details zoals verlichting. Zij kunnen de ruimte visueel vergroten.

Meest luxe badkamer

Meest luxe badkamer

De badkamer moet zijn uitgerust met materialen van de hoogste kwaliteit en een uniek design hebben. Ook zijn er extra voorzieningen, zodat de badkamer exclusiviteit uitstraalt. Er ontbreekt niets aan comfort en ontspanning. Verder zit luxe vaak in details, op maat gemaakte kasten, designerarmaturen, verlichting of decoratieve elementen die de badkamer een luxe uitstraling geven.

Wellness badkamer

Wellness badkamer

Alles draait om ontspanning en het welzijn. Daarom wordt een wellness badkamer uitgerust met minimaal twee luxe voorzieningen die bijdragen aan het welzijn van de gebruikers. Daarbij komt goede verlichting en natuurlijke elementen, want deze bevorderen de ontspanningservaring.

Originele badkamer

Originele badkamer

De badkamer moet uniek en origineel zijn en onderscheidend zijn ten opzichte van de traditionele badkamers. Dit kan variëren van ongebruikelijke indelingen tot inventief gebruik van materialen. Denk aan gedurfde kleurencombinaties of interessante patronen. Ook kunnen ze innovatieve voorzieningen bevatten. Hoewel originaliteit belangrijk is, moet de badkamer nog steeds functioneel en praktisch zijn in gebruik.

Meld je aan voor de HODS Bathroom Awards!

Doe mee aan de HODS Award badkamerontwerpwedstrijd en geef jullie projecten de erkenning die ze verdienen! Waar wacht je nog op?